GGD Hart voor Brabant

GGD Hart voor Brabant heeft spreekuren op locatie Tilburg, Uden, Den Bosch, Waalwijk en Oss. Spreekuren uitsluitend op afspraak.
Header illustratie

Wij bewaken, beschermen en bevorderen de gezondheid van 1,1 miljoen burgers in de 19 gemeenten van ons werkgebied, met speciale aandacht voor mensen in een kwetsbare situatie. Dit doen we door risico's voor de gezondheid te voorkomen en de gezondheid van àlle inwoners te bevorderen. Ook die van jou!

We doen onder meer gezondheidsonderzoeken, verzorgen vaccinaties voor een verre vakantie, een anonieme soa-test en geven voorlichting over gezond(er) leven en de jaarlijkse onderzoeken naar de lichamelijke, geestelijke en sociale gezondheid. We adviseren gemeenten over hun gezondheidsbeleid en we werken veel samen met de ‘reguliere’ zorg, zoals huisartsen en ziekenhuizen. Ons werk is breed in aanbod en diversiteit. En altijd staat daarbij de gezondheid en veiligheid van de inwoners in ons werkgebied centraal.

Ons werkgebied beslaat 19 gemeenten:

Bernheze, Boekel, Boxtel, Dongen, Gilze en Rijen, Goirle, ’s-Hertogenbosch, Heusden, Hilvarenbeek, Land van Cuijk, Loon op Zand, Maashorst, Meierijstad, Oisterwijk, Oss, Sint-Michielsgestel, Tilburg, Vught, Waalwijk

Wil je meer weten over onze GGD, kijk dan op onze website.

Gemeenten GGD Hart voor Brabant