Over ons

GGDBeroepsvaccinaties is een initiatief van GGD’en in Nederland, die aangesloten zijn bij het Platform GGDReisvaccinaties
Header illustratie

GGDBeroepsvaccinaties is een initiatief van 23 GGD’en in Nederland en onderdeel van Platform GGDReisvaccinaties. Het hoofdkantoor hiervan is ondergebracht bij de GGD West-Brabant in Breda.

De website en meer...

Behalve via de website GGDBeroepsvaccinaties.nl kun je ons ook volgen via sociale media, zoals Facebook en Linked in. Naast Beroepsvaccinaties bieden de samenwerkende GGD'en ook:

Reisvaccinaties

Vaccinaties op maat -> deze website in in aanbouw

Onze missie is om de gezondheid van werknemers in Nederland te beschermen en te bevorderen. Daar hoort ook de gezondheid op het werk bij. Deze website is voor beroepsgroepen, hun werkgevers en scholen die hun leerlingen willen laten vaccineren. GGD'en in Nederland werken samen op het gebied van beroepsvaccinaties, reizigersadvisering en vaccinaties op maat, maar zijn allemaal afzonderlijke organisaties. Zij mogen geen onderlinge prijsafspraken maken, waardoor de tarieven per GGD kunnen verschillen.

Ervaren specialisten

Beroepsgroepen kunnen terecht op de spreekuren bij onze GGD’en. Onze vaccinatie-adviseurs, artsen en verpleegkundigen, zijn goed opgeleid. Zij houden hun kennis en vaardigheden op het gebied van vaccineren op peil. Ook medewerkers met bijzondere medische problematiek zijn bij ons in goede handen.

GGDBeroepsvaccinaties: daar kun je mee aan het werk!